Vacature middenmanager voor de Triangel

In het kader van versterking van het managementteam zoekt de Triangel samen met het bestuur van KOE een:

Middenmanager voor de Triangel

wtf 0,6 – 1,0, waarvan 0,6 wtf ambulant voor leiderschapstaken en eventueel surplus voor lesgevende taken 

start z.s.m.

 

Ben jij iemand die beschikt over minimaal de eerste fase van de schoolleidersopleiding (15 EVC’s) of beschik je over een vergelijkbare managementopleiding en wil je je leiderschapstalenten verder gaan inzetten en ontwikkelen? Heb je passie voor onderwijsontwikkeling, staat kwaliteit bij jou voorop en ga je voor de Triangel een betrouwbaar en zichtbaar boegbeeld voor de school zijn?

Dan ben jij de kandidaat voor deze plek!

 

De uitdaging

Samen met de directeur, een collega-middenmanager en de Intern Begeleiders vorm je het managementteam van de Triangel. Je staat voor de kwaliteit die de Triangel nastreeft en doet dat volgens hoge normen. Je staat open voor nieuwe onderwijsinvloeden en weet deze in verbinding met alle partijen op een zorgvuldige manier binnen de muren van de school te brengen. Je bent iemand die van nature gericht is op verbetering en bent een echte professional. Je kunt en durft verantwoordelijkheid te nemen in woord en daad. Je schroomt er niet voor initiatief te nemen en te anticiperen.

 

Wij zoeken iemand die:

·         Een veilige en prettige leeromgeving waarborgt waarin iedereen zich optimaal kan ontwikkelen

·         Oog en hart heeft voor kinderen, ouders en team, en daarmee als geen ander weet dat kinderen op de eerste plaats komen, ouders klant zijn en het team zijn of haar succes bepaalt

·         Kan enthousiasmeren, humor heeft, flexibel is en beschikt over relativeringsvermogen

·         Werkt aan een sfeer waarin openheid, samenwerking en respectvol met elkaar omgaan gemeengoed zijn

·         Aantoonbaar ambitieus en ondernemend is

·         Actief en planmatig stappen heeft gezet in de eigen leiderschapsontwikkeling

·         In de toekomst de stap naar directeur wil zetten

·         Zicht heeft op de eigen ontwikkelpunten en hier op een planmatige wijze aan kan werken

·         Beschikt over zelfreflectie en graag wil leren

·         Gevoel heeft voor marketing

·         Weet welke uitdagingen leiderschap binnen een groot team brengt en daar bij voorkeur ook een visie op heeft

 

Wij bieden

Een functie waarin jij je leiderschapskwaliteiten kunt laten zien en verder kunt ontwikkelen. Waarin je eigen verantwoordelijkheden en kansen krijgt en deze ook wilt pakken. Waarin je collegiaal en intensief samenwerkt met je collega’s van het managementteam. Een plek die je voorbereidt op een toekomstige vervolgstap naar de functie van directeur.

Waarin je je passie voor onderwijs, voor kwaliteit, voor innovatie terugziet in de schoolvisie voor de Triangel. Een ontwikkelassessment of leiderschapsassessment behoort tot de mogelijkheden.

 

De Triangel

De Triangel is een katholieke school voor álle kinderen. De school in Enschede telt bijna 600 leerlingen, verdeeld over 22 groepen. Het team bestaat uit ruim 50 personeelsleden.

Om op de Triangel te kunnen werken moet je je herkennen in de volgende uitgangspunten en deze ook kunnen onderschrijven:

 

Denk groot en ga ervoor! Dat is onze drive op de Triangel. We zetten alles op alles om het beste uit jou te halen. We gaan uit van gestructureerd en resultaatgericht onderwijs. In een veilige omgeving waar jij je prettig voelt en waar elke dag met veel plezier en enthousiasme wordt gewerkt. We dagen je uit om jezelf te ontwikkelen, om plezier te hebben en om te stralen. Elke dag zet je nieuwe stappen op weg naar jouw toekomst. Want op de Triangel begint groot denken klein.

 

Procedure

·         Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annet Frieser-Scholten, directeur van de Triangel, via 053 – 483 7060

·         Deze functie is open gesteld voor personeel van KOE en voor externe belangstellenden

·         Je sollicitatiebrief met CV kun je tot uiterlijk 28 oktober  a.s.  mailen naar bs@skoe.nl t.a.v. mevr. Frieser-Scholten

·         De sollicitatiegesprekken vinden op dinsdagavond 6 november in Enschede plaats.

·         Omdat KOE de ontwikkeling van leidinggevenden belangrijk vindt en van mening is dat leidinggevenden in de toekomst ook op andere plekken inzetbaar moeten kunnen zijn, zal de sollicitatiecommissie versterkt worden met een bovenschoolse vertegenwoordiger.  

 


Media
  • th1