Start KOE 10-daagse!

Katholiek Onderwijs Enschede in actie voor Stichting Kans voor een Kind!

Van 11 t/m 22 maart 2019 vindt alweer de derde editie van de KOE 10-daagse plaats. Tien werkdagen lang worden op alle aangesloten scholen verschillende activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Het belooft een spektakel te worden, want dit jaar komen ook alle directeuren - letterlijk - in beweging!


Tijdens de 10-daagse staat de missie en visie van KOE centraal: leerlingen verbinden met elkaar en met de Enschedese samenleving. Waarom? Omdat we onze leerlingen mee willen geven dat het belangrijk is om soms wat voor een ander te doen en… dit bovendien ook heel leuk kan zijn!

Kans voor een Kind
Dit jaar is, net als vorig jaar, gekozen voor Stichting Kans voor een Kind. Want ook in Twente zijn er veel kinderen die het door bijvoorbeeld ziekte niet gemakkelijk hebben. Natuurlijk hebben deze kinderen recht op geluk. Kans voor een Kind wil daaraan bijdragen door hartenwensen te vervullen. Door ons in te zetten voor deze geweldige stichting hopen we heel wat wensen in vervulling te laten gaan!

Sportieve aftrap
Op maandag 11 maart wordt de KOE 10-daagse op een sportieve wijze afgetrapt: alle schooldirecteuren komen in beweging tijdens een estafetteloop van school-naar-school.
De start is vanaf de Moutlaan, waar Rob van der Vegt op ludieke wijze naar de Bonifatius gaat. Fietsend, (hard)lopend, steppend of misschien wel op een skippybal… De directeuren zetten alles op alles om geld in te zamelen voor het goede doel!

Kom ook in beweging en doe mee!
Er is van alles te beleven op de basisscholen tijdens de KOE 10-daagse! Benieuwd wat er allemaal georganiseerd wordt? Een kleine greep uit de activiteiten:

Open Podium basisschool de Troubadour
Dinsdag 12 maart is er Open Podium voor de groepen 1, 3, 5 en 7. Vanaf 13.00 tot 14.00u uur bent u welkom in de hal om dit mee te beleven!

Kunstmarkt @basisschool Bomans
Kom op donderdag 21 maart tussen 17:00 en 18:30 uur kijken en ontdekken hoe creatief de leerlingen van basisschool Bomans zijn! Op onze Kunstmarkt is kunst te bewonderen, te kopen en zelf te maken.

Levend programmeren bij basisschool de Triangel
Tijdens de opening op maandag 11 maart gaan we met de hele school ”levend programmeren”! Vanaf 12.15 uur bent u van harte welkom om te komen kijken!

Techniek tentoonstelling op basisschool de Jonge Helden
Kom kijken naar onze techniektentoonstelling op 22 maart van 11.00-12.00 uur. Iedereen is van harte welkom. Wees nieuwsgierig en probeer het zelf! Onze leerlingen helpen je graag.

Meer weten?
Kijk voor alle activiteiten op de websites van de basisscholen. Klik op Activiteiten KOE 10-daagse per datum.xlsx voor een overzicht van alle KOE-scholen.


Media
  • KOE10daagse20beeldmerk
disclaimer sitemap  Aangesloten bij