Organisatie 

Onder de stichting KOE vallen zestien katholieke basisscholen, één interconfessionele basisschool en een school voor speciaal basisonderwijs. De scholen liggen verspreid over de gemeente Enschede, zodat er altijd wel een school bij u in de buurt is. Onze scholen hebben een katholieke / interconfessionele achtergrond. Wij gaan graag met u in gesprek om te vertellen wat dat voor u en uw kind betekent.

Bij stichting KOE zetten wij ons elke dag, samen met ouders en leerkrachten, in voor bijzonder goed onderwijs in Enschede. 

Kinderopvang
Alle KOE-scholen bieden de mogelijkheid voor kinderopvang. Dat doen wij in samenwerking met ervaren organisaties. Wilt u meer informatie over kinderopvang, dan bent u welkom bij de afzonderlijke KOE-scholen.

Speciaal Basisonderwijs

Soms kan een kind niet goed meekomen, al dan niet vanwege gedrags- en/of leerproblemen. KOE biedt dan ondersteuning met speciaal basisonderwijs dat aansluit op het tempo en de mogelijkheden van het kind. Gerichte aandacht en begeleiding stimuleren de leerresultaten en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Deze ondersteuning wordt verzorgd door de Dr. Ariënsschool, waar kinderen in goede handen zijn. De Ariënsschool is de speciaal basisonderwijs school van KOE.
disclaimer sitemap  Aangesloten bij