Organisatie 

Onder onze stichting vallen in totaal 19 scholen. 16 katholieke basisscholen. Eén interconfessionele basisschool, één taalschool en één school voor speciaal basisonderwijs. Onze scholen liggen in heel de gemeente Enschede. Woon je in of rondom gemeente Enschede? Dan ligt er altijd wel een KOE-school bij jou in de buurt. Onze scholen hebben een katholieke / interconfessionele achtergrond. Sterker nog: dat zit in ons DNA. Wil je graag meer weten over onze katholieke / interconfessionele identiteit? En hoe dit verweven is binnen onze scholen? We vertellen je er graag meer over.

Kinderopvang
Zit je kind op een KOE-school? Dan kan het daar ook bij de kinderopvang terecht. We werken namelijk samen met de kinderopvangorganisaties die bij onze KOE-scholen zitten. Wil je graag meer weten over de kinderopvang? Kom dan langs bij een KOE-school bij jou in de buurt.

Speciaal Basisonderwijs
Iedereen is anders. En dat is mooi. Soms stagneert de ontwikkeling op de reguliere basisschool en lukt het jouw kind niet om zich daar optimaal te ontplooien. Daarom hebben we een KOE-school met speciaal basisonderwijs. Deze school sluit goed aan bij het tempo en de mogelijkheden van jouw kind. Hoe dat eruitziet? Je kind krijgt extra aandacht en begeleiding. Dit stimuleert de leerresultaten. Maar ook de sociaal-emotionele ontwikkeling. Je merkt dat je kind beter in zijn vel zal zitten. En dat is mooi, toch? Onze speciaal basisonderwijsschool heet De Ariënsschool. Op deze school bieden we elk kind een kans om talenten te herkennen en te ontwikkelen. Gaan ze hierna naar het Voortgezet Onderwijs? Dan hebben ze een juist beeld over wat ze kunnen en willen.

disclaimer sitemap  Aangesloten bij