Ons Team

 

Marc Nij Bijvank
Bestuursbureau
Voorzitter College van Bestuur
In augustus 2020 heb ik de overstap gemaakt van het VO naar het PO en ben ik werkzaam als bestuurder bij KOE. Ik ben tevens echtgenoot en vader van twee pubers. Fanatiek mountainbiker en gek op reizen.
Frank Hazewinkel
Bestuursbureau
Beleidsmedewerker ICT
Ik leid ICT-processen in goede banen en ontwikkel en implementeer IT-strategieën. Getrouwd en vader van drie jongens. In mijn vrije tijd ben ik als fervent waterpoloër regelmatig in het zwembad te vinden.
Rob Egberink
Bestuursbureau
Senior adviseur financiën en huisvesting
Ik werk sinds 2008 voor KOE. Eerst alleen op het financiële vlak, maar later ook voor huisvesting, facilitaire zaken en contractbeheer. Een volle maar leuke en afwisselende portefeuille. Getrouwd en vader van drie. Buiten werktijd spendeer ik aardig wat uurtjes in de tuin en op het voetbalveld.
Astrid Bosman
Bestuursbureau
Beleidsadviseur ICT
Ik ontwikkel/implementeer beleid op het gebied van onderwijs en ICT. Ik adviseer directies en ICT-coaches over de beste manier om ICT te gebruiken in het onderwijsproces. Getrouwd en moeder van drie studerende kinderen. In het weekend zie je me regelmatig op de (race)fiets of op de tennisbaan.
Willemijn van Dullemen
Bestuursbureau
HRM adviseur
Ik ben sinds 2015 werkzaam bij KOE en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van HR beleid en inrichting van HR processen. Ik ondersteun directeuren en bestuur bij personele vraagstukken en benader zaken graag met een vleugje humor.
Marit Kruiskamp
Bestuursbureau
Kwaliteitszorgmanager
Ik ben sinds 2020 werkzaam bij KOE. Ik ondersteun zowel het CvB als de directeuren op het gebied van onderwijskwaliteit en innovatie, in de breedste zin van het woord. Getrouwd en moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd heb ik regelmatig een camera in mijn handen.
Tosca van de Peppel
Bestuursbureau
Officemanager
Ik ben sinds 2016 werkzaam bij KOE met de portefeuilles communicatie & events. Tevens klachtencoördinator. Samenwonend en moeder van twee tieners. Recht door zee en af en toe een tikkeltje ongeduldig.
Angelique Fiselier
Bestuursbureau
Officemanager
Ik ben eind juni 2023 gestart bij KOE met de portefeuilles CvB, RvT, GMR, directeurenberaad. Verbinder tussen scholen en het (technische) bedrijfsleven. Samenwonend en moeder van twee volwassen kinderen.
Margo Pot
Bestuursbureau
Secretaresse
Ik ben al sinds 2001 werkzaam bij KOE. Begonnen op de scholen en sinds 2007 werkzaam op het bestuursbureau. Gastvrouw en manusje van alles. Getrouwd, moeder van drie volwassen kinderen en trotse oma van acht kleinkinderen.
disclaimer sitemap  Aangesloten bij