Ons Team

Ons bestuursbureau bestaat naast het College van Bestuur ook uit beleidsmedewerkers ICT, HRM, Financiën, Kwaliteitszorg en secretarieel medewerkers. Bij alles wat wij doen stellen wij altijd de vraag ‘worden de kinderen er beter of gelukkiger van?’

Marc Nij Bijvank
Bestuursbureau
Voorzitter College van Bestuur
In augustus 2020 heb ik de overstap gemaakt van het VO naar het PO en ben ik werkzaam als bestuurder bij KOE. Ik ben tevens echtgenoot en vader van twee pubers. Fanatiek mountainbiker en gek op reizen.
Astrid Bosman
Bestuursbureau
Beleidsadviseur ICT
Ik ben verantwoordelijk voor het ontwikkelen/implementeren van beleid op het gebied van onderwijs en ICT en adviseren van directies en ICT-coaches over de beste manier om ICT te gebruiken in het onderwijsproces. Getrouwd, moeder van drie en in mijn vrije tijd regelmatig op de racefiets of tennisbaan te vinden.
Frank Hazewinkel
Bestuursbureau
Beleidsmedewerker ICT
Ik leid ICT-processen in goede banen en ontwikkel en implementeer IT-strategieën. Getrouwd en vader van drie jongens. In mijn vrije tijd ben ik als fervent waterpoloër regelmatig in het zwembad te vinden.
Rob Egberink
Bestuursbureau
Senior adviseur financiën en huisvesting
Ik werk sinds 2008 voor KOE. Eerst alleen op het financiële vlak, maar later ook voor huisvesting, facilitaire zaken en contractbeheer. Een volle maar leuke en afwisselende portefeuille. Getrouwd en vader van drie. Buiten werktijd spendeer ik aardig wat uurtjes in de tuin en op het voetbalveld.
Willemijn van Dullemen
Bestuursbureau
HRM adviseur
Ik ben sinds 2015 werkzaam bij KOE en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van HR beleid en inrichting van HR processen. Ik ondersteun directeuren en bestuur bij personele vraagstukken en benader zaken graag met een vleugje humor.
Marit Kruiskamp
Bestuursbureau
Kwaliteitszorgmanager
Ik ben sinds 2020 werkzaam bij KOE. Ik ondersteun zowel het CvB als de directeuren op het gebied van onderwijskwaliteit en innovatie, in de breedste zin van het woord. Getrouwd en moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd heb ik regelmatig een camera in mijn handen.
Tosca van de Peppel
Bestuursbureau
Officemanager
Ik ben sinds 2016 werkzaam bij KOE met de portefeuilles communicatie & events. Tevens klachtencoördinator. Samenwonend en moeder van twee tieners. Recht door zee en af en toe een tikkeltje ongeduldig.
Angelique Fiselier
Bestuursbureau
Officemanager
Ik ben eind juni 2023 gestart bij KOE met de portefeuilles CvB, RvT, GMR, directeurenberaad. Verbinder tussen scholen en het (technische) bedrijfsleven. Samenwonend en moeder van twee volwassen kinderen.
Zorressa Veldhoen
Bestuursbureau
Medewerker secretariaat
Ik ben 1 december (2023) begonnen op het secretariaat als ondersteuner van de office managers. Ik woon samen met mijn vriend, dochtertje en onze hond. Ik houd van lezen, erop uitgaan met mijn gezin en lange wandelingen met de hond.
Henk Jan Krake
Bestuursbureau
Beleidsondersteuner AVG
Ik werk sinds december 2018 op drie KOE-scholen als administratief medewerker. En sinds een jaar tevens één dag in de week op het bestuursbureau als beleidsondersteuner AVG. Getrouwd, vader van drie volwassen zoons en opa van twee kleinkinderen.
disclaimer sitemap  Aangesloten bij