wie gun jij een BOOST?!                                                                                             

Bij Boost gaan we op een laagdrempelige manier en oplossingsgericht aan de slag met persoonlijke doelen. Er wordt gekeken naar wat wél lukt en wat de leerling nodig heeft om te kunnen groeien op de punten die nog lastig zijn. Zo wordt op een positieve manier ingezet op het gedrag en de werkhouding van elk kind.  

De sleutel zit 'm in de intensieve samenwerking tussen de leerling, de ouder(s)/verzorger(s) en de leerkracht(en). Hoe beter alle neuzen dezelfde kant op wijzen en iedereen dezelfde aanpak hanteert, hoe meer groei er ontstaat.  

Bij Boost komen de leerlingen samen met een ouder/verzorger tien ochtenden bij elkaar (één ochtend per week). Er zijn twee werkmomenten van een half uur zodat de leerlingen niet achter komen met hun schoolwerk. Daarnaast doen we veel spelvormen en samenwerkopdrachten om aan de doelen te kunnen werken. Voor de leerlingen voelt het vooral als spelen, terwijl we intussen hard aan de slag gaan met meerdere executieve functies die nodig zijn om te kunnen groeien. 

Ook de ouders/verzorgers leren van en met elkaar tijdens de wekelijkse ouderbijeenkomst. Er worden tips en adviezen gedeeld en iedereen kan hieruit halen wat bij hem/haar en zijn/haar gezin/kind past. Doe vooral wat voor jou werkt! 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hier de folder of onderstaand de film.

disclaimer sitemap  Aangesloten bij